Beställ ljus

Använd formuläret här under för att lägga din beställning. Det går också bra att beställa via telefon på: 0702-41 57 58 eller 031-18 93 01.

Föreningsljusets Kronljus 30 cm
  • 6-Pack med vita ljus
  • Svanenmärkta
  • Brinntid ca 11 timmar
  • Rek utpris 80 kr
  • Ni betalar 40 kr per ask
  • 100% Stearin
Föreningsljusets Kronljus 35 cm
  • 6-Pack med vita ljus
  • Svanenmärkta
  • Brinntid ca 13 timmar
  • Rek utpris 100 kr
  • Ni betalar 50 kr per ask
  • 100% Stearin

Du har valt 0 st produkter

Ni kan tjäna 0 kr

Att sälja ljus med Föreningsljuset kan ge stor förtjänst. Välj hur många ljus ni vill sälja intill här för att se hur hög er förtjänst kan bli. Fyll sedan i formuläret nedan för att göra en beställning. Sälja ljus direkt! Här kan ni beställa. Våra kronljus består till 100 % av stearin och är miljövänliga och svanenmärkta. Ljusen brinner med en stor och vacker låga.

Beställningsuppgifter

Ange aktuell Förening / Skola - eller ordet "ingen" ifall det saknas
Gäller bara för beställningar etc - Glöm i så fall inte ange: Adress, Postnr och Ort
Tänk på, att bara en myndig person kan göra beställningar
Ange din e-postadress. Kopia av meddelandet skickas till den här adressen
Ange ditt telefonnummer som vi kan nå dig på under dagtid.
Vi levererar inom 2 dagar från beställning vanligtvis mellan kl 08.00-14.00, fyll i datum. OBS! Någon måste finnas på plats och ta emot beställningen.
Skolklasser uppskatta våra ljus